BIAB

BIAB

BIAB

BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

WAT DOET BIAB VOOR JE NAGELS?

De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

VOOR WIE IS BIAB GESCHIKT?

Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed kunt krijgen.

HOE LANG BLIJFT BIAB ZITTEN?

Drie tot vier weken. Je kunt BIAB altijd blijven herhalen, maar als je nagels echt beschadigd zijn, kan het wel tot 6 maanden duren voor er een gezonde en sterke nagel is teruggegroeid.

NAZORG, WAT ZIJN DE DO'S EN DON'TS?

Wees de eerste 24 uur na de behandeling extra voorzichtig en vermijd hitte (sauna, zonnebank, heet bad). Gebruik elke dag nagelriemolie – dit houdt je nagels gehydrateerd, stimuleert groei en zorgt ervoor dat het product goed aan de nagel blijft vastzitten. Als je gaat schoonmaken (de badkamer bijvoorbeeld), gebruik dan altijd rubberen handschoenen. Was je handen als je in contact bent geweest met chloor, insectenspray of zonnebrandcrème. Als je het product van je nagels af wilt halen, ga dan altijd terug naar de salon.

Qua don'ts … Vermijd lange periodes in het water (zwemmen, schoonmaken, in bad zitten), gebruik je nagels nooit als gereedschap (tandenstoker, schroevendraaier …) en ga niet aan de lak trekken als het loslaat, want dan kun je je natuurlijke nagel beschadigen. Vijl niet zelf je nagels bij, dan verwijder je het laagje dat de nagels heeft 'dichtgeseald' en laat daarna alles sneller los.

Terug naar blog